reklama 11B

Výkonný výbor ČJF hlasoval o odvolání pony komise

Ze zápisu 14. zasedání VV ČJF dne 1. března mj. vyplývá, že zástupci VV ČJF nejsou spokojeni se spoluprací pony komise ČJF, a rozhodli se hlasovat o jejím odvolání. To nakonec schváleno nebylo, kdy 2 členové VV se zdrželi, 1 byl pro a 1 proti...
08.03.2016 16:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz
 
„VV konstatoval, že Pony komise nedostatečně spolupracuje s VV, nezveřejňuje zápisy ze svých jednání (2015, i 2016), nerespektovala pokyn VV vyplývající z jednání VV dne 3.2 ve věci přepočítání výsledků zařazených do drezurního Pony žebříčku 2015. Členové VV mají neoficiální informace o odstoupení . Vingrálkové. Pony komise nedodala podklady pro zpracování rozpočtu v řádném termínu. VV hlasoval o odvolání Pony komise. Hlasování: Pro: 1 Proti: 1 Zdržel se: 2. – VV pověřil viceprezidenta pro sport p. Rejnka, aby do příštího zasedání VV předložil návrh řešení situace v Pony komisi.“ Tolik citace uvedeného zápisu ze 14. zasedání VV ČJF dne 1. března 2016.
 
O stanovisko jsme požádali manažerku pony komise ČJF Janu Perníčkovou. „O uvedeném hlasování pony komise ČJF informována nebyla. Dozvěděla jsem se o tom až z publikovaného zápisu, z něhož jsem naopak očekávala informaci o opětovném projednání kategorizace pony, kterou nám VV ČJF napoprvé bez dalšího vysvětlení neschválil, ačkoliv byl materiál odevzdán v přesném znění, tak, jak byl projednán se zástupci VV ČJF na schůzce ohledně kategorizace 4. ledna 2016 v Praze. V pondělí bych proto chtěla jít na zasedání Výkonného výboru ČJF, kde doufám, že se situace vyjasní,“ uvedla Jana Perníčková. 
 
Zápis ze 14. zasedání VV ČJF dne 1. března 2016 najdete POD TÍMTO ODKAZEM



Štítky: ČJFponykomise
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE