reklama 11A

Výkonnostní žebříčky pony 2015 byly uzavřeny

Ke dni 31. prosince se uzavřely výkonnostní žebříčky pony jezdců ve skákání, drezuře a všestrannosti pro rok 2015. Ten se počítá ze všech národních a mezinárodních závodů v ČR i v zahraničí podle stanovených pravidel. Více se dočtete v článku…
11.01.2016 14:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V sobotu 9. ledna bylo zveřejněno pořadí žebříčku pony jezdců v roce 2015. Stav žebříčku nezměnila stížnost Zuzany Balouškové na pořadí její dcery, která byla odeslána na ČJF po jeho zveřejnění. Na stížnost reagovala zpracovatelka Michaela Pavlisová s vysvětlením situace. Vyjádření je také stanoviskem celé pony komise ČJFjeho znění i původní stížnost si můžete přečíst TADY.

 
Skokový a drezurní žebříček je rozdělen na dvě věkové kategorie. V hodnocení skokanů v mladší kategorii (8 – 12 let) vyhrála Mariana Michlíčková s koněm Mister Merlin 5, mezi staršími jezdci ve věku 13 – 16 let byla Tereza Lipavská s Kačenkou.
 
Na čele drezurního žebříčku mladších jezdců uzavřela sezonu Karolína Wiesnerová s Dráčkem, ve starší kategorii zvítězila Sára Vingrálková s Emilem-R. Žebříček všestrannosti má pouze jednu věkovou skupinu, a tu ovládla Barbora Vaňková s koněm Lipton Sinaj.  
 
Na kompletní žebříčky pony se dostanete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE