reklama 11C

Galavečer pony 2016 v Benešově se vydařil

Tradiční vyhodnocení uplynulé sezony pony se uskutečnilo 13. února 2016 v S centru v Benešově, kam se vrátil přesně po pěti letech. Pořadatelem celého večera a velký dík patří Jezdeckému klubu Mariánovice...
15.02.2016 09:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V úvodním bloku přivítala za pořadatelský tým z Mariánovic všechny přítomné Kateřina Vašáková a program přešel následně do vyhlašování nejlepších jezdců z výkonnostního žebříčku pony. Nejprve na podium vystoupila nejlepší pětka z mladší věkové kategorie v drezuře, které ceny předávala Ing. Jana Perníčková. Poté jsme viděli nejlepší z mladší věkové kategorie ve skocích. Následovalo vyhodnocení žebříčku ve všestrannosti, kde nejlepší pětku ohodnotil Milan Theimer, bývalý viceprezident pro sport ČJF
 
Po všestrannosti byl na programu drezurní žebříček starší věkové kategorie. Ceny předávala manažerka pony Mgr. Jana Perníčková. Skokový žebříček starší věkové kategorie, který následoval, ohodnotil Miloslav Perníček.
 
Následně došlo na předání sportovních odznaků pony za přítomnosti manažerky komise pony Mgr. Jany Perníčkové. Odznak převzala: Anna Helebrantová, Lani Novak, Vanesa Toušková, Julie Sekaninová a Šárka Štvánová. Netradiční vložku pořadatel připravil v rámci vystoupení účastnice ME v Disco Dance Elišky Pichové
 
Po krátké pauzičce na občerstvení program pokračoval vyhlášením nejlepšího trojlístku Benjamin Cupu ve všestrannosti. Ceny za patrona společnost Bukefalos předal Milan Theimer Elišce Vejdovcové (3. místo), Šárce Štvánové (2. místo) a vítězce Michaele Neumanové.
 
Dále přišla na řadu prestižní kategorie Naděje roku. Pro všechny nominovanéjen samotná nominace musí být obrovskou výzvou do dalších let, každopádně vyhrát může jen jeden! V kategoriích Naděje, Pony a Jezdec roku, proběhlo veřejné hlasování na FB profilu a prestižní odborné hodnocení vzešlo z komise pony. Nadějí roku ve veřejném hlasování na FB vyhrála Sára Dvořáková a v odborném hodnocení je Naděje roku Mariana Michlíčková!
 
Pony roku ve veřejném hlasování na FB vyhrál Lipton Sinaj a v odborném hodnocení je Pony roku Kačenka! Titul Jezdec roku získala ve veřejném hlasování na FB Barbora Vaňková a v odborném hodnocení je Jezdcem roku Tereza Lipavská! Počin roku získal Ing. Stanislav Hakr za podporu jezdeckého Styl šampionátu pony a dalších podpor projektů pony.
 
Na závěr celého oficiálního programu přišlo i na slavnostní rozloučení s pony kategorií a i zde bylo bohaté zastoupení. Po oficiální části na děti čekal pizzaland a pro dospělé raut. Od 21 hodin probíhal turnaj šestičlenných týmů v bowlingu. Týmů bylo maximální množství 6 a nakonec nejlepší a nejvyšší skoré měl domácí tým z Mariánovic.
 
Po bohaté tombole pokračoval ještě dále pro naše nejmenší druhý bowlingový turnaj a na sále diskotéka pro všechny věkové kategorie. Na závěr patří velké poděkování týmu z Mariánovic za organizaci Galavečera pony a všem partnerům, sponzorům za přízeň a podporu pony.
 

DREZURA 8 - 12 let:

1. Wiesnerová Karolína 
2. Táboříková Jana
3. Wiesnerová Karolína 
4. Skřivanová Eliška
5. Helebrantová Anna
 

SKOKY 8 - 12 let:

1.Michlíčková Mariana 
2. Kovářová Natálie
3.Michlíčková Mariana 
4.Hasnedlová Eliška
5. Melmerová Lucie 
 

VŠESTRANNOST:

1. Vaňková Barbora
2. Chrástková Vendula
3.Tarabini Natalia 
4. Štvánová Šárka
5. Matuška Petr – Jan
 

DREZURA  13 - 16 let:

1.Vingrálková Sára
2. Baloušková Zuzana
3. Svobodová Pavlína
4. Hanáčková Alexandra 
5. Vingrálková Sára
 

SKOKY 13 - 16 let:

1. Lipavská Tereza
2. Poláchová Valentýna
3. Najmanová Sofie
4. Gabryš Lubomír
5. Novak Anna Lani
 
Zdroj: ponyeuweb.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE