reklama 11D

Vištalová dnes vstupuje do bojů o první medaile

Ve čtvrtek 15. září se v rámci paralympijských her, které se konají v Riu de Janeiru, rozhodne o první sadě medailí v paradrezurní skupině Ia, v které bojuje i česká dvojice Anastasja Vištalová a Lata Brandis. Sledujte její výkony s námi!
15.09.2016 13:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Ve čtvrtek 15. září přesně ve 14:38 hodin místního času, tedy 19.38 hodin našeho času, vstoupí v Riu česká jezdkyně Anastasja Vištalová v sedle Laty Brandis do drezurního obdélníku. Na programu je paradrezurní úloha jednotlivců pro klasifikační skupinu Ia
 
Po dojetí této soutěže bude rozdána první sada medailí, a to za výkony jezdců právě ve čtvrteční úloze. Stejně jako například u drezurního mistrovství Evropy udělují se medaile při paralympiádě za úlohu jednotlivců a později za freestyle. 
 
Ve čtvrtek 15. září tak Anastasja Vištalová pojede naostro přímo „medailovou“ soutěž. Další boj o medaile je připraven na pátek, kdy je na programu freestyle neboli volná úloha. Do ní by se podle pravidel měla kvalifikovat pouze první třetina dvojic z dané skupiny, hodnoceno podle výsledků z týmové a individuální úlohy. Úlohu družstev absolvovala naše jezdkyně v pondělí 12. září s vysokým hodnocením 69,391 %, které stačilo na 13. místo. 
 

Online výsledky z PLH z paradrezurní úlohy Individual Championship Test Ia sledujte zde. Česká dvojice startuje v 19.38!!!!




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE