reklama 11D

Poslední trénink Vištalové před PH s účastí médií

Paralympiáda v Riu se blíží. Odletí na ní také česká paradrezurní jezdkyně Anastasja Vištalová. Její poslední trénink v Česku, který má v plánu na 30. srpna, bude přístupný pro novináře. Více v tiskové zprávě České jezdecké federace...
26.08.2016 10:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anastasja Vištalová se dostala na paralympiádu do Ria. Foto: Kateřina Návojová

Anastasja Vištalová, která se na paralympijské hry kvalifikovala se dvěma klisnami, Latou Brandis a Dominique, plánuje svůj poslední trénink v České republice otevřít také pro novináře a zástupce médií.
 
Paradrezurní jezdkyně A. Vištalová spolu se svou trenérkou Renatou Habáskovou nakonec pro účast na paralympijských hrách v Riu de Janeiru vybraly Latu Brandis v majetku rodiny Kinsky dal Borgo. Klisna se bude letecky přepravovat do Brazílie již během příštího týdne spolu s dalšími evropskými koňmi účastnícími se paralympijských her.
 
Z České republiky se do Ria de Janeira kromě jezdkyně a trenérky chystá také Eleonora Kinsky dal Borgo jako majitelka koně a Olga Vištalová, maminka Anastasji. Poslední společný trénink Anastasji Vištalové a Laty Brandis bude otevřený také pro novináře a zástupce médií a bude také možné členy výpravy požádat o rozhovor.
 
Trénink se bude konat v jezdecké hale JK Ronex, Ke Kapličce 171 v Podolance na Praze východ dne 30.8.2016 od 13:00 do 13:30 hodin. V případě nutnosti je možné kontaktovat trenérku Ing. Renatu Habáskovou na telefonním čísle 602 324 062.
 
Zdroj: tisková informace ČJF



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE