reklama 11B

Vištalová a další paralympionici odlétli směr Rio

Česká paralympijská výprava odlétla ve čtvrtek 1. září kolem 7. hodiny ranní do dějiště LPH v brazilském Riu. Na palubě nechybí Anastasja Vištalová se svojí maminkou, Renatou Habáskovou, Eleonorou Kinsky Dal Borgo a MVDr. Petrem Přikrylem...
01.09.2016 07:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Vládní speciál odlétl z letiště v Praze KbelíchPřejeme české paradrezurní výpravě hodně štěstí! Veškeré dění samozřejmě budeme bedlivě sledovat a průběžně vám budeme přinášet další novinky!
 
AKTUALIZACE 1.9.2016 10.55 HOD.:
Klisna Lata Brandis také vyrazila na cestu ve čtvrtek 1. září. Do Brazílie však dorazí až v neděli našeho času. Večer Lata zařízené ustájení v Aachen a zítra se bude přesouvat do belgického Liege, kam by měla dorazit po 18. hodině a kde přespí ve stájích transportní společnosti. Letadlo s evropskými koňmi, kteří se budou účastnit paralympiády, bude odlétat v sobotu v 16:30 hodin. V letadle budou přítomni pouze FEI veterináři a oficiální ošetřovatelé, do rukou trenérky a majitelky bude kůň předánve stájích v Riu de Janeiru. Anastasja i Lata Brandis budou mít čas se aklimatizovat, jezdecké soutěže v paradrezuře začínají od 11. 9. 2016. Slavnostní zahájení paralympijských her proběhne 7. 9. 2016.
 
Zdroj: Tisková zpráva ČJF



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE