reklama 11D

Anastasja Vištalová je díky LPH Rio v kurzu

Kouzlo olympijských, resp. paralympijských her již naplno působí i na Anastasju Vištalovou, která se díky účasti her v Riu dostává do povědomí široké veřejnosti přesahující hranice jezdeckého sportu. Rozhovory a reportáže se objevují napříč médii...
06.09.2016 20:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Z domácích celoplošných médií si jezdectví již tradičně zasluhuje největší pozornost na obrazovkách České televize. O Anastasje Vištalové ve spojitosti s cestou do Ria bylo za poslední dva měsíce odvysíláno již pět zpravodajských reportážídvakrát o výběru správného koně, jednou o přípravách v rámci domácího mistrovství, v pondělí 5. září pak o cestě letadlem klisny Laty Brandis do Ria a v úterý 6. září se dostala do hlavní sportovní relaceBranek, bodů, vteřin. Zatím poslední reportáž o Vištalové natočil televizní štáb ČT již přímo v Riu.  
 
Rozhovory s Nasťou jste si mohli přečíst v Lidových novinách či na portálu Expres skupiny Mafra. Další články se podle dostupných informací chystají. – A to se přitom česká reprezentantka v Riu teprve rozkoukává. Zkrátka a dobře, díky Anastasje Vištalové se alespoň nakrátko dostala do kurzu v České republice i jinak opomíjená paradrezura. 
 
Ostatně, neplatí to jen v celoplošných médiích, kde jezdecký sport zatím nedostává pravidelně prostor. Také odborná veřejnost začíná mnohem více objevovat, kdo že to je vlastně ta Vištalová, o které se občas něco píše v hipologických médiích. Zatímco donedávna články o této jezdkyni a paradrezurních soutěžích oslovovaly spíše desítky až stovky čtenářů (ojediněle pár tisíc), příspěvek na Facebooku Jezdci.cz z pondělního večera oslovil za 24 hodin bezmála 28 tisíc uživatelů a mnozí neváhali kliknout pro bližší informace na uvedený odkaz. To je samozřejmě skvělá zpráva pro celý jezdecký sport. 
 
Doufejme, že kouzlo her v Riu bude na Nasťu s Latou Brandis působit co nejdéle a zájem o ní bude trvat i po návratu do České republiky!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE