reklama 11C

V úvodu zduchovického KMK se dařilo Štěrbovi

Nově dvoudenní Kritérium mladých koní odstartovalo 18. července ve Zduchovicích. Během úvodního dne se uskutečnilo osm soutěží. V parkurech KMK pro čtyř- až šestileté koně si pro dvě vítězství dojeli svěřenci Jakuba Štěrby…
18.07.2017 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: archiv jezdci.cz

Pro celkem dvě vítězství v soutěžích hodnocených v rámci Kritéria mladých koní si dojel Jakub Štěrba v sedle svých svěřenců. V soutěži čtyřletých hřebců a valachů zvítězil Iniesta 1. Mezi šestiletými hřebci a valachy byl nejlepší Go-On T.S.

Soutěž čtyřletých klisen ovládla Sophia 1, předváděná Matějem Kotalíkem. Mezi o rok staršími klisnami zvítězila Juliett, kterou zde sedlal Jan Štětina. Na pakuru pro šestileté hřebce a valachy nenašel přemožitele Lycordo, kterého předváděl Filip Žlábek. Ze soutěže sedmiletých klisen si prvenství odvezla svěřenkyně Václava Horkého Wali II.

V rámci úterního programu koně závodili také ve dvou otevřených soutěžích pro koně nestartující v rámci KMK. Ve dvoufázovém skákání s překážkami vysokými 105 cm pro čtyřleté a 115 cm pro pětileté koně zvítězil Lorenzo-H v sedle s Josefem Lánským. Úvodní den zakončila soutěž pro šesti- a sedmileté koně s handicapem 120/125 cm, kde si pro první příčku dojel Conthargos-S spolu s Janem Štětinou.

Výsledkové i startovní listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




Štítky: KMKZduchovice
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE