reklama 11A

Hruška sedlal dva vítěze při KMK v Opavě

Hned pro dvě vítězství si ve středu 17. května dojeli koně, které sedlal Jiří Hruška při opavských KMK. Zlatou příčku obsadil v soutěži pro pětileté klisny v sedle Emmy Lee Z. Další prvenství mu patřilo ve sloučené soutěži pro sedmileté kon
17.05.2017 21:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jako již tradičně zahájily program KMK čtyřleté klisny. Nejvyšší hodnocení v soutěži 24, 7 obdržely dvě klisny. O vítězce rozhodl čas. Ten měla lepší Amanosa, kterou sedlala Lucie Strnadlová. Druhá příčka patřila Caramele 3 a Marcele Čapkové. Mezi čtyřletými hřebci a valachy zvítězil Quite Right. Toho v soutěži předváděl Marek Klus a jeho hodnocení bylo 26.

V soutěži pro pětileté klisny zvítězila Emma Lee Z, kterou sedlal Jiří Hruška. Klisna dostala hodnocení 25. Mezi pětiletými hřebci a valachy se nejvíce dařilo Dařbujánovi 1, kterého předvedl Marek Hentšel.

V poslední kategorii šestiletých koní byla soutěž klisen, hřebců a valachů spojena. V celkové konkurenci devíti koní nenašel přemožitele hřebec Giggs, který si zvítězil i v úvodním dubnovém kole KMK v Nových Zámcích.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz. odkaz níže…




Štítky: KMK Opava
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE