reklama 11A

Při opavském KMK se dařilo Jiřímu Hruškovi

V Opavě Kateřinkách se ve dnech 4. – 5. července představili ve skokových soutěžích mladí koně ve věku 4 až 6 let, pro něž bylo připraveno další z kvalifikačních kol chovatelského seriálu Kritéria mladých koní. Dařilo se především Jiřímu Hruškovi…
05.07.2017 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve čtyřletém ročníku se v úterý nejvíce dařilo Christě 2 (Jiří Hruška) a koni Quite Right (Marek Klus), zatímco o den později na nejlepší hodnocení dosáhla Caramela 3 (Jan Holec) a Stocantes (Marek Klus). Mezi pětiletými klisnami nenašla oba dny přemožitele Emma Lee Z vedená Jiřím Hruškou, když obdržela vždy 25 bodů. Mezi stejně starými hřebci se v úterý s vysokým hodnocením 26,4 bodů radoval z vítězství Zdeněk Žíla s koněm Compliment 1. O den později se nejlépe představil Solidat s Markem Klusem.

Šestiletý ročník byl spojen a tak klisny závodily společně s hřebci a valachy. Oba dny si pro první příčku dojel Jiří Hruška s koněm Giggs. Zároveň byla pro šesti- a sedmileté koně připravena oba dny soutěž stupně L**/S*, kde již o pořadí rozhodovaly trestné body a čas. V úterý si pro první místo dojela Lucie Strnadlová a Grasshopper, ve středu se pak dařilo Martinu Hruškovi s koněm Salou Z.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE