reklama 11B

V Mimoni se konala třetí vozatajská Zlatá podkova

ikonka

Třetí kolo vozatajské Zlaté podkovy hostila ve dnech 9. – 10. června Mimoň. Představila se tam početná a silná konkurence ve všech kategoriích, které tento tradiční seriál zná. Komu se dařilo a připsal si body do žebříčku, se dočtete v příspěvku.
11.06.2018 11:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Kompletní škála soutěží Zlaté podkovy byla vypsaná a obsazena v třetím kole, které se konalo v Mimoni. Do soutěže jednospřeží nastoupilo šestnácti spřežení. Nejlépe si vedl Jiří Koníř, jemuž pomohl hlavně vítězný maraton. Dojel s celkovým počtem 103,36 bodu. Jen o necelý bod za ním zůstal na druhém místě Libor Kurka a třetí byl Ladislav Jirgala.
 
V soutěží párů vyhrál Jaroslav Pavel, který zajel nejlepší drezuru i parkur. Druhý skončil Zdeněk Jirásek, kterému se vydařil maraton. Třetí příčku bral Jaroslav Kohout senior.
 
Mezi čtyřspřežími nenašel přemožitele Jiří Nesvačil junior, který držel vedení od první do poslední části soutěže. Druhé místo vybojoval Petr Vlašic a třetí příčku bral Milan Domes.
 
V kategorii dvojspřeží pony se z vítězství radoval Michal Kořínek před druhou Monikou Pospíšilovou a třetím Tomášem Jelínkem.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE