reklama 11D

Orctová udržela vedení ZP v Borové i po krosu

ikonka

V neděli 20. května zakončila závody Zlaté podkovy ve všestrannosti v Borové terénní zkouška. V nejnáročnější soutěži CNC1* si udržela vedení i po této třetí části Eliška Orctová, která zvítězila s 27,80 trestnými body v sedle koně Bonus 1…
20.05.2018 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vydařený kros potvrdil vítězství v nejnáročnější kategorii Zlaté podkovy Elišce Orctové v sedle koně Bonus 1. Dvojice si dokázala udržet vedení po celou dobu tohoto třídenního mítinku, a jinak tomu nebylo ani po nedělním krosu, který zvládla bez zaváhání. Celkově tak vítězná dvojice počítala 27,80 trestných bodů.

Z druhé příčky se radoval Radko Heinreich ml., který v sedle koně Battalion také v nedělní terénní zkoušce nechyboval a celkově počítal 33,90 trestných bodů.

Trojlístek na stupních vítězů uzavřela dvojice Kristýna Vávrová a Quiron Vilín, která na druhou příčku ztrácela necelý jeden trestný bod.

Pro vítězství ve Stříbrné podkově si dojela Pavel Vaněk, a to s výsledkem 35,50 trestných bodů, které počítal v sedle koně Ramzes 1. V Bronzové podkově nenašla přemožitele Barbora Vaňková spolu s koněm Lipton Sinaj za výsledek 30,10 trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE