reklama 11C

V Semicích odstartuje vozatajská Zlatá podkova

ikonka

První kolo seriálu Zlatá podkova 2018 ve vozatajských soutěžích budou hostit ve dnech 4. – 6. května Semice. Připravené jsou soutěže pro všechny kategorie velkých koní a také pro dvojspřeží pony. Více informací o programu a účastnících najdete níže.
02.05.2018 12:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Semice jsou tradičním pořadatelem vozatajské Zlaté podkovy. Termín zpravidla připadá začátek května, stejně tak je tomu i letos. Drezurní zkouška je na programu v pátek 4. května, o den později se pojede maraton a vše v neděli uzavře vozatajský parkur. Vypsaných je pět soutěží, a to jednospřeží, dvojspřeží, čtyřspřeží, soutěž pro páry poníků a také hobby pro děti.
 
Do singlů se přihlásilo dvanáct účastníků, mezi nimi Libor Kurka, Jiří Koníř, Jiří Ziegler nebo David Haitl. Sedm kočárů uvidí diváci v soutěži dvojspřeží velkých koní. Chybět nebude Jaroslav Kohout, Kateřina Sklenská, Josef Hrouda a Zdeněk Jirásek. V královské disciplíně se představí Jaroslav Jandl, Petr Vlašic a Milan Domes. Na programu je i soutěž pro páry poníků, do níž nastoupí například Vít Vlašic nebo Monika Pospíšilová.
 

Výsledky ze závodů najdete v JIS ČJF také prostřednictvím záznamu v odkazu dole.

 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE