reklama 11A

Do Těšánek na druhé kolo vozatajské Zlaté podkovy

ikonka

Podruhé se pojede letos o body do seriálu vozatajské Zlaté podkovy ve dnech 19. – 20. května, a to v Těšánkách. Pořadatel vypsal všechny kategorie, které pravidla znají. Navíc budou připraveny i dílčí soutěže pro děti. Více se dočtete v článku.
16.05.2018 15:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Druhé letošní kolo Zlaté podkovy spřežení se pojede v Těšánkách během třetího květnového víkendu. Seriál je vyhodnocován ve čtyřech kategoriích jednospřeží, dvojspřeží velkých koní i pony a čtyřspřeží. Ty se všechny budou při druhém závodě prezentovat. 
 
Enormní zájem je mezi jezdci o účast v singlech. Nahlášeno jich je více než dvacet. Mezi účastníky jsou mimo jiné Libor Kurka, Markéta Sedlinská, David Haitl či Michaela Lesáková. V dvojspřeží se představí například Lubomír Hlavenka, Jaroslav Juráň, David Haitl, Václav Coufalík, Radek Nesvačil či jeho bratr Jan Nesvačil. V královské kategorii čtyřspřeží budou závodit Jaroslav Juráň, Petr Vlašic, Kateřina Sklenská a Milan Domes.
 
Připraveny jsou také rámcové soutěže pro děti s velkými koňmi a poníky. 
 
Formát závodů přinese v sobotu 19. května drezurní zkoušku a následně jízdy mezi kužely. V neděli se pak pojede maraton.
 
Startovní listiny a výsledky budou v JIS ČJF a také v záznamu závodů – viz. níže
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE