reklama 11D

Úspěšný začátek GCL 2017 v Cannes pro Berlin Lions

Velmi dobře se dařilo členkám Berlin Lions Cindy van der Straten-Marie a Anně Kellnerové v úvodní části šestého kola Global Champions League 2017 ve francouzském Cannes. Náročný parkur pod umělým osvětlením zvládly nejlepší týmy s 8 trestnými body.
08.06.2017 23:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Berlin Lions se 14 body obsadili ve čtvrteční zkoušce velmi pěkné 9. místo. Nadmíru spokojená musela být Cindy van der Straten-Marie, která s Balance 26 lehce chybovala jen na náročné zdi, na níž řada koní měla velké problémy. Po těsném překročení stanoveného času si připsala 5 trestných bodů. 
 
Také Anna Kellnerová mohla být s předvedením Giljandra van den Bosrand na velmi obtížném kurzu spokojena. Zaznamenala sice dvě lehké chyby a také si připsala jeden bod za čas, ale jinak šlo o velmi vyrovnaný výkon a pro sobotní druhé kolo dává 9. příčka Berlínským lvům velmi slušné naděje. Ostatně jedna jediná chyba náš tým dělí od 5. pozice a na přední družstva ztrácí jen 6 bodů!
 
Mezi jednotlivci startoval z týmu Berlin Lions Gerco Schröder na koni Glock's Cognac Champblanc. Stejně jako Cindy van der Straten-Marie si připsal 5 trestných bodů. 
 
Kompletní výsledky a videa jednotlivých jízd najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }