reklama 11D

Tretera zajistil v San Giovanni českou hymnu

Vladimír Tretera a Quinara potvrdili dobrou formu z předešlého dne a během soboty 26. března dosáhli na CSI v italském San Giovanni ještě na lepší umístění. Na parkuru 125 centimetrů vysokém nenašli přemožitele a zasloužili se o českou hymnu…
26.03.2016 20:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Dvojice dokončila soutěž dvoufázového skákánínáskokem zhruba tří desetin vteřiny a zaslouženě zvítězila. Českému jezdci se s Quinarou dařilo i během pátku, když dokončili na pátém místě. Soutěž však měla později vyvěšené výsledky a proto chybělapátečním článku.

Pěkné druhé místo vybojoval František Stružinský a Zonnedoeptoltien, a to v soutěži 120 centimetrů vysoké, která byla hodnocena na čas. Na vítěze ztrácel tento juniorský jezdec vteřinu.

elitní desítce soutěže 140 centimetrů vysokérámci oddělení A se umístil Ondřej Zvára sedlající koně Cardiff Dwerse Hagen. Tentokrát bojovali jezdciparkuru hodnoceném na čas.

Longines soutěživýškou překážek 145 centimetrů měla Česká republika tři zástupce. S jednou chybou dokončila Zuzana ZelinkováFilicitou i Ondřej Zvára a Quimero M. Zelinková dosáhla na lepší čas a konečné sedmnácté místo ve výsledkové listině. Třetím českým jezdcem byl Kamil Papoušek a Bel Canto Hradiště.

Během soboty se bojovalo ve třech arénách, přičemžarény Toro chybí dvě výsledkové listiny. Ty naleznete po celou dobu konání závodů ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE