reklama 11B

Nedělní San Giovanni s úspěchem Papouška

V rámci nedělního závodního programu na CSI3* v italském San Giovanni se na vyšších soutěžích nejvíce dařilo Kamilu Papouškovi. Během 20. Března podal nejlepší český výsledek v Grand Prix, když dokončil s Centisimem s jednou chybou…
21.03.2016 13:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na parkuru 150 centimetrů vysokém se v Grand Prix představily tři české dvojice. Nejvíce se dařilo Kamilu PapouškoviCentisimem, kteří se po jedné chybě probojovali na 17. místo. Jednalo se o nejrychlejší parkurjedním shozením. Celkem 12 trestných bodů inkasoval Vladimír Tretera a Quentin, se čtyřmi chybami dokončila Zuzana Zelinková a Caleri II.

Do rozeskakování však postoupil Kamil Papoušek a Flying, a to v soutěži 145 centimetrů vysoké. Nakonec však tato česká dvojice rozeskakování vzdala, což pro ni znamenalo 12. místo. Do elitní desítky se v dvoufázovém skákání 110 centimetrů dostal na šesté místo Michal Kukačka a Melody, jen o příčku níže se umístila Alžběta Malcová a Cartoocci. Pro desátou pozici si dojel Ondřej Zvára a Monte Cristo v soutěži 130 centimetrů vysoké.

Pro zcela nejlepší umístění nedělní dne si dojel Vladimír Malák a Eiflorri. Na parkuru 125 centimetrů vysokém, který se hodnotil na čas, se rychlou jízdou zasloužili o druhé místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE