reklama 11B

CSIYH San Giovanni zahájil výborně Kamil Papoušek

Ve dnech 22. – 27. března se v italském San Giovanni konají druhé mezinárodní skokové závody v řadě, kterých se účastní také početná česká ekipa. První den závodů byl věnovaný mladým koním při soutěžích CSIYH, a skvěle zahájil Kamil Papoušek.
23.03.2016 12:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Kamil Papoušek získal s Nadalem druhé místo v zahajovacím skákání CSIYH. Ilustrační foto: Kateřina Návojová
 
V úterý 22. března začaly závody v San Giovanni soutěžemi pro mladé koně v rámci CSIYH. V kategorii pětiletých koní závodilo celkem dvacet dvojic. Jediným českým zástupcem byl Kamil Papoušek v sedle Cassela. Na parkuru ani jednou nechyboval a obsadil sdílenou první příčku. Soutěž byla hodnocena ve zvláštním režimu pro mladé koně, takže na první příčce byly všechny bezchybné dvojice.
 
Kategorie koní narozených v roce 2009 přitáhla na start devětapadesát dvojic, z toho čtyři české. Výborné druhé místo obsadil Kamil Papoušek s belgickým hřebcem Nadalem Z. Pouze Kamil Papoušek a vítězka Jörne Sprehe dokázali stlačit čas pod jednu minutu
 
Zuzana Zelinková startovala s dvěma koňmi Evitou R a Le Khalifem D. S oběma dvakrát chybovala a seřadila se na padesátém a jednapadesátém místě. Ještě jeden start absolvoval Kamil Papoušek, a to s Friscem. S třemi chybami se usadil v závěru výsledkové listiny.
 
Výsledky ze San Giovanni najdete TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE