reklama 11D

Čtvrteční San Giovanni s děleným prvním místem

Čeští jezdci dosáhli během dalšího závodního dne, čtvrtku 24. března, v italském San Giovanni celkem na devět bezchybných parkurů. Z toho nejlepší umístění získal Kamil Papoušek, který se s mladým Casselem probojoval na dělené první místo…
24.03.2016 22:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mladí koně totiž opět bojovalisoutěži hodnocené pouze na trestné body. Česká dvojice se díky bezchybnému projevu poděliladalšími pěti účastníky o první příčku. Z devítky bezchybných jízd se dále podařilo do elitní dvacítky dostat Zuzaně Zelinkové, která s Le Khalif získala 17. místo po bezchybné jízdězákladním kole i rozeskakování. Tato soutěž byla určena výhradně sedmiletým koním.

Na parkuru 140 centimetrů vysokém si pro nejlepší český výkon zasloužil Sergej Motygin, kterýkoněm Dylan po bezchybné jízdě dokončil na 24. místě. O jednu příčku lepší byl Kamil Papoušek a Flying v následující soutěži 135 centimetrů vysoké. Zde se podařilo i juniorské jezdkyni Sofii Najmanové dokončit s Elise S bezchybně. Tato česká reprezentantka bojuje na těchto závodech o kvalifikaci na mistrovství Evropy, poprvé patří tento rok mezi juniory. V druhém oddělení soutěže se nejvíce dařilo Zuzaně Zelinkové. Ta získalaLarimou 25. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE