reklama 11B

Češi při pátečním San Giovanni v deseti soutěžích

Během pátku 25. března se v italském San Giovanni závodilo při CSI1*/3* již ve dvou arénách. Narostl výrazně i počet českých startů, neboť se představilo i mnoho mladších účastníků. Českým jezdcům se podařilo čtyřikrát skončit v první desítce…
25.03.2016 21:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

mnoha startů během dne se mezi nejlepších deset jezdců probojoval František Stružinský, když se Zonnedoeptoltien dokončil dvoufázové skákání bezchybně a skončil sedmý. Stejnou příčku vybojoval Sergej Motygin a Extreme Chaos van den Daal, a to na parkuru 135 centimetrů vysokém, hodnoceném na čas.

Na překážkách 140 centimetrů vysokých bojovali jezdci ve dvou oddělení. Zatímcoprvním dokončila Zuzana ZelinkováFilicitou na devatenáctém místě, v druhém se podařilo Ondřeji Zvárovi získat krásnou šestou příčku. V dvoufázovém skákání sedlal koně Quimero M. V nejvyšší soutěži 145 centimetrů započítávané do Longines žebříčku se nejlépe prezentoval Kamil Papoušek a Centisimo, kteří si po bezchybném parkuru dojeli pro devatenácté místo.

Šestici českých reprezentantů měla na startu soutěž 120 centimetrů vysoká, jedoucí se při CSI1*. Osmé místo získala Alžběta Malcová a Casper, kterouelitní desítce doplnila ještě Kateřina De Jagerová a Charly Brown. Jezdkyně získala právě desátou pozici.

Kompletní výsledky všech soutěží naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE