reklama 11C

Strzegom: Lacina bezchybný v závěrečném parkuru

Sobotní den 20. května přinesl v polské Strzegomi při mezinárodních závodech všestrannosti také závěrečný parkur pro soutěže CIC1* a CIC2*. Nejlepší český výsledek předvedl Petr Lacina, který se svou klisnou Kamikatze dokončil bez trestných bodů…
20.05.2017 15:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tři čeští koně nejprve ráno prošli bez problémů kondiční zkouškou. Na parkuru se pak dařilo Petru Lacinovi. S klisnou Kamikatze nastoupil do parkuru při CIC1*, kde výška překážek dosahovala 115 centimetrů. Po vydařené jízdě se české dvojici podařilo dokončit bezchybně. Přestože vstupovali do parkuru jako devatenáctí, zaznamenali teprve druhý bezchybný výkon toho dne. V konečném pořadí je to posunulo opět o něco výše. Nakonec skončili s 63,2 trestnými body sedmnáctí.

V této soutěži sedlal Miloslav Příhoda koně Flirt. I těm se parkur vydařil, až v závěru parkuru jednou chybovali a připsali si 4 trestné body. Výsledek nakonec stačil na 23. místo konečného pořadí. V soutěži CIC2* pak představil Miloslav svého svěřence Lorda. Ke konci parkuru dvakrát chybovali a odnesli si 8 trestných bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Program dále pokračuje terénními jízdami pro soutěže CICO3* a CIC3*. V neděli pak čeká jezdce těchto soutěží a ještě startující při CCI1*a CCI2* závěrečný parkur. Sledovat závody ONLINE můžete TADY. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE