reklama 11B

Strzegom: Čechům se v sobotních krosech daří

Během sobotního dne 20. května mají čeští reprezentanti v polské Strzegomi napilno. Dopoledne odstartovala soutěž CCI1*, a to konkrétně terénní jízdou. Všechny české dvojice dokončily bezchybně, Příhoda se navíc posunul na druhé místo…
20.05.2017 11:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V soutěži CCI1* startují celkem tři čeští jezdci se čtyřmi koňmi. Závodní den otevřel Miloslav Příhoda s Inkardem, kteří si s trasou poradili bez chyb na překážkách. Lehce nestihli časový limit a připsali si na konto 1,2 trestných bodů.

Zatímco několik jezdců mělo s překážkami problémy, zbytek české ekipy dokončil nejen bezchybně, ale i v čase. Gabriela Slavíková s Expectancy Lucy i Petr Myška s Obora´s Shut It Out si tak připsali na konto nulu. Stejně tak se vedlo Miloslavu Příhodovi se svým druhým koněm Ferreolus Lat. Ti se navíc výbornou jízdou bez trestných bodů posunuli na průběžné druhé místo!

Během dopoledne se koná ještě parkur pro soutěž CIC1* a CIC2*, což je zároveň závěrečná zkouška pro jezdce těchto soutěží. Odpoledne pak vyvrcholí sobotní program terénní jízdou soutěž i CICO3* a CCI3*.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Sledovat závody ONLINE můžete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE