reklama 11B

Strzegom: Češi mají za sebou páteční den na CIC

Miloslav Příhoda startoval s koněm Lord ještě během pátečního odpoledne 19. května. Při mezinárodních soutěžích všestrannosti Strzegom Horse Trials v Polsku sedlal svého mistrovského koně v soutěži CIC2*. Z krosu si bohužel odnesli jedno zaváhání…
19.05.2017 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dvouhvězdová trasa terénní jízdy nebyla vůbec jednoduše postavena. Dlouho trvalo, než se někomu podařilo překonat nejen bezchybně, ale také v časovém limitu. Výsledky tak z této páteční zkoušky zároveň zamíchaly pořadím.

Česká dvojice Miloslav Příhoda a Lord bohužel nedokončila bez trestných bodů a nenavázala tak na dvě úspěšné české jízdy ze soutěže CIC1*. V první části trasy si totiž připsali 20 trestných bodů za jedno vyhnutí. Jednalo se o první vodní kombinaci, kdy po skoku před vodou a jejím průjezdem následovaly dvě špice. Tu druhou skočil Lord až na druhý pokus.

Se zbytkem trasy si však již česká dvojice poradila bez problémů. Vzhledem k jednomu zaváhání neměla až tak špatný čas, za který si připsala 11,2 trestných bodů. Celkový součet však řadí dvojici ke konci průběžného hodnocení.

V sobotu jsou na programu soutěže CCI1*, CCI2*, CICO3* i CCI3*. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Závody můžete sledovat také ONLINE TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE