reklama 11C

Generálka na ME ve všestrannosti s Čechy na startu

Ve dnech 18. – 21. května se ve Strzegomi (POL) odehrají mezinárodní závody ve všestrannosti. Na programu je mimo jiné CICO3* Pohár národů. Mítink je vnímaný jako generálka na ME seniorů, které se odehraje tamtéž. Češi na startu nebudou chybět.
16.05.2017 13:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Miloslav Příhoda startoval v CICO3* Strzegom i loni. Foto ze závodů: Soňa Kárová

Početná ekipa českých reprezentantů ve všestrannosti míří do Strzegomi do Polska. Tam se ve dnech 18. – 21. května konají závody od jedné do třech hvězd, a to včetně CICO3*, což je týmová soutěž Poháru národů. Závody jsou příležitostí seznámit se s prostředím ve Strzegomi, kde se v srpnu odehraje mistrovství Evropy seniorů.
 
Do soutěže CICO3* je nahlášen pouze Miloslav Příhoda s Captain Hero, takže v Poháru národů Česko nenastoupí. Zastoupení však bude mít ČR i v dalších úrovních. V CCI3* se představí Martin Maivald s Gombou a Eliška Opravilová s Lasingem. 
 
CIC2* pojede Miloslav Příhoda s Lordem. V kategorii CCI1* budou startovat Petr Myška s Obora´s Shut It Out, Miloslav Příhoda s koňmi Inkard a Ferreolus a Gabriela Slavíková a Expectancy Lucy. Krátkou jednu hvězdu absolvují Petr Lacina na Kamikatze a Miloslav Příhoda v sedle Flirta. 
 

Výsledky ze Strzegomi můžete sledovat ZDE

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE