reklama 11C

Čtvrteční drezura ve Strzegomi nejlépe pro Příhodu

Tři dny se ve Strzegomi jezdí drezurní zkoušky v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti Strzegom Horse Trials. Ve čtvrtek 18. května odstartovala do drezury většina českých dvojic. Nejlepší hodnocení získal Příhoda, dařilo se i Opravilové…
18.05.2017 18:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na nejlepší české hodnocení dosáhl během čtvrtečního dne Miloslav Příhoda, a to s koněm Inkard v rámci úrovně CCI1*. Za vydařenou jízdu obdržel od rozhodčích 48,60 trestných bodů. To stačí aktuálně na šestou příčku.  V této úloze dále startovala Gabriela Slavíková s Expectancy Lucy a dokončily s výsledkem 53 trestných bodů. To aktuálně znamená na dvanácté místo. Petr Myška a Obora´s Shut It Out si pak připsali 56,90 trestných bodů.

Miloslav Příhoda bude v této úloze sedlat ještě koně Ferreolus Lat, a to během pátku dopoledne. Na startu bude ještě dalších 20 koní.

V náročné úloze CCI3* startovala Eliška Opravilová s Lasingem. „Moc mě potěšil klusovou pasáží a také přeskoky,“ zhodnotila po dojezdu jezdkyně. Za úlohu obdržela nakonec 55,60 trestných bodů. „Konečně se mi podařilo zajet tříhvězdovou úlohu pod 60 bodů. Jsem ráda, že se pořád zlepšuje,“ dodala spokojeně. Dva jezdci se nakonec dostali i pod hodnocení 40 trestných bodů. Ve vedení je švédská dvojice Therese Viklund a Diabolique.

Během dne sedlal Miloslav Příhoda ještě koně Lord (CIC2*) a Flirt (CIC1*). Oba však byli nervózní a nezajeli úlohu dle představ jezdce. V CIC1* zároveň startoval ještě Petr Lacina. S klisnou Kamikatze si po dobré jízdě bez chyb odnesl hodnocení 58 trestných bodů.

V pátek bude čekat drezura na Miloslava Příhodu i s koněm Captain Hero v rámci CICO3*. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Závody můžete sledovat také online! Fotogalerie se připravuje. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE