reklama 11A

Páteční výkony českých jezdkyň na CSI Ebreichsdorf

ikonka

V rakouském Ebreichsdorfu se v pátek 13. října představila v rámci mezinárodních závodů CSI trojice českých jezdkyň. Dvě umístění v elitní pětce si v Children Tour na překážkách vysokých 115 cm připsala Anna Helebrantová…
13.10.2017 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci pátečního programu CSI v rakouském Ebreichsdorfu se dařilo Anně Helebrantové. Česká jezdkyně se představila v soutěži s výškou překážek 115 cm v rámci Children Tour, kde obsadila dvě umístění v elitní pětce. Na čtvrté místo se Anna postavila v sedle Call Me Z a na místo páté pak spolu s koněm Epo Van De Achterhoek Z. V obou případech české dvojice počítaly čtyři trestné body.

Soutěž EY Cup pro jezdce do pětadvaceti let absolvovala v českých barvách Natálie Kreislová, která v sedle koně The Lux Effect jednou chybovala. V konkurenci bezmála čtyřiceti koní tento výsledek stačil na dvacátou příčku.

Pro pěknou desátou příčku si na parkuru vysokém 115 cm dojela Žaneta Pokorná, která se radovala z bezchybného výsledku v sedle Jupilera.

Stejná jezdkyně startovala také v soutěži v rámci Silver Tour s výškou překážek 130 cm. Zde Žaneta spolu se Zulianthou Fortuna dvakrát chybovala. Stejný osud potkal ve stejné soutěži také Natálii Kreislovou a Vanillu.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE