reklama 11D

Mladé Češky se představí na CSI v Ebreichsdorfu

Ve dnech 13. – 15. října se v rakouském Ebreichsdorfu konají mezinárodní skokové závody, na nichž bude mít zastoupení také Česká republika. Tu bude reprezentovat trojice jezdkyň, a to Anna Helebrantová, Žaneta Pokorná a Natálie Kreislová…
10.10.2017 07:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro jezdce budou připraveny soutěže v rámci CSI2*, dále však vypsal pořadatel také uzavřené soutěže pro mladší věkové kategorie. Hned čtyři koně by měla představit Natálie Kreislová, která byla v poslední době již několikrát na mezinárodních závodech, a nejednou se jí v sedle svých koní dařilo. Nyní odstartuje při CSI2* s Remusem, The Lux Effectem a Vanillou, do soutěže CSIU25 je nahlášena s Balinou 5.

Nejmladší českou účastnicí bude třináctiletá Anna Helebrantová, která se v druhé polovině sezony několikrát výrazně prosadila na domácích kolbištích. Nyní odstartuje v dětské túře při CSICh s koňmi Call Me Z a Epo van de Achterhoek Z.

Třetí českou jezdkyní bude Žaneta Pokorná, která se do Rakouska vydává s dvojicí koní, a to Jupilerem a Zulianthou Fortunou.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE