reklama 11B

Sobotní dění na drezurním ME v Roosendaalu

Dalším závodním dnem sobotou 12. srpna pokračovalo závodní dění na drezurním mistrovství Evropy v Roosendaalu. Za Českou republiku odstartovaly tři jezdkyně, nejvíce se mezi dětmi dařilo Elišce Skřivanové, která sedlala koně Velvet...
12.08.2017 22:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Eliška Skřivanová se během sobotního dne představila v úloze pro děti s klisnou Velvet. České dvojici se podařilo zajet za 66,367 %. To v silné konkurenci stačilo na pěkné jednadvacáté místo výsledkové listiny. Nicméně v neděli by se měla představit pouze elitní osmnáctka a na startovní listině chybí české jméno. Druhou českou jezdkyní v této kategorii byla Nikola Feherová. S Vabantosem získala 59,100 %.

Mezi mladými jezdci se představila druhá polovina startovního pole a Anežka Zajícová po páteční jízdě jen čekala, kam ji výkony sobotních jezdců posunou ve výsledkové listině. Nakonec s klisnou Stasia EG se ziskem 66,605 % skončila na 40. pozici.

I v juniorské kategorii se představila v sobotu druhá polovina jezdců. Páteční výkony tří českých juniorek v sobotu doplnila Aneta Havlíčková a Fieneke s 63,184 %. Nejlepší Alexandra Hanáčková s Well Done skončila na 43. pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE