reklama 11A

Středeční den na drezurním ME v Roosendaalu

V nizozemském Roosendaalu se během středy 9. srpna uskutečnilo v rámci drezurního mistrovství Evropy kolo pro juniory a mladé jezdce. V obou kategoriích nám nechybí ani čeští zástupci, ve středu se ze dvou juniorských startů více dařilo Hanáčkové…
10.08.2017 07:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve středu se na startu mezi juniory představily dvě české zástupkyně. O něco lepší výsledek podala Alexandra Hanáčková a Well Done, kteří za svoji úlohu získali 64,973 %. To v silné konkurenci stačilo na 34. místo ve výsledkové listině.

Podobný výkon podala i druhá česká zástupkyně, a to Aneta Havlíčková. S koněm FIeneke obdržela od rozhodčích 64,406 %, což ji zařadilo o tři příčky níže. Díky tomu, že se na startu představí celkem čtyři české jezdkyně, bojuje tento tým i v soutěži družstev. Tam jsou české jezdkyně zatím patnácté.

Soutěž se dojede během čtvrtka, kdy se na startu představí Anna Hrudková se Zidane a česká dřívější medailistka na evropském šampionátu mezi dětmi Eva Vavříková a Belle Ennie.

Mezi mladými jezdci nastoupí až během čtvrtečního programu ke své jízdě Aněžka Zajícová a Stasia EG. Ve středu jsme tak v první části soutěže neměli žádné české želízko v ohni.

Výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE