reklama 11D

Sobotní Grand Prix v Omaze pro Philliappaertse

Belgický jezdec Nicola Philliappaerts se stal vítězem sobotní soutěže Grand Prix, která se jela 1. dubna v dějišti finále Světového poháru v Omaze. V dvoukolové soutěži dokázal udržet čisté konto a zajet druhou část ve slušném čase…
02.04.2017 17:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pouze dvěma jezdcům se podařilo dokončit obě kola bez trestných bodů. O více jak vteřinu rychlejší byl pozdější vítěz Nicola Philliappaerts, který v této soutěži 155 centimetrů vysoké sedlal koně H&M Harley vd Bisschop. Druhou pozici si bezchybnou jízdou zasloužil Ital Lorenzo De Luca s koněm Limestone Grey.

Rychleji než vítězná dvojice se do cíle druhého kola dostal Ludger Beerbaum a Chiara. Jedna chyba právě v druhém kole je však stála prvenství a posunula na třetí příčku výsledkové listiny. Do druhého kola se podívalo celkem 10 dvojic, a to maximálně s jednou chybou na kontě.

Třetí kolo v rámci finále Světového poháru se jede v neděli v 14:15 hodin místního času, druhé nedělní kolo pak začne o zhruba dvě hodiny později. Vzhledem k časovému posunu tak budeme v pondělí nad ránem znát letošního celkového vítěze.  

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }