reklama 11A

Zahajovací skákání finále SP pro domácího Warda

Ve čtvrtek 30. března odstartovalo v Omaze (USA) finále Světového poháru v parkurovém skákání i drezuře. Skokani začali honební soutěží s překážkami do 160 cm, a nejlepší výchozí pozici pro další kola vybojoval domácí jezdec Mclain Ward.
31.03.2017 10:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejlepším jezdcem zahajovacího kola SP v Omaze byl Mclain Ward. Ilustrační foto: LGCT

Celkem sedmatřicet dvojic nastoupilo 30. března do prvního kola finále Světového poháru v parkurovém skákání v Omaze. Překážky dosahovaly výšky 160 cm a soutěž byla hodnocena jako honební.
 
Nejrychleji si s kurzem irského stavitele Alana Wadea poradil domácí reprezentant a člen stříbrného olympijského týmu z Ria Mclain Ward. Ten projel cílem v čase 59,27 sekund. Nutno říct, že jeho krajanům se v soutěži už tolik nedařilo, a většina jich výsledkovou listinu uzavírala.
 
Druhé místo vybojoval švédský jezdec Henrik von Eckermann, který dobrou formu prokázal už v závěru kvalifikačních kol při SP v Göteborgu. V Omaze dojel s klisnou Mary Lou o tři desetiny sekundy pomaleji než Ward. 
 
Třetí příčku získal úřadující šampion Světového poháru Steve Guerdat (SUI), který překonal parkur s Biancou v čase 60,06 sekund.
 
Druhé kolo se pojede v pátek 31. března 19.15 místního času, tedy našeho času v noci na sobotu v 02.15. 
 

Výsledky z SP můžete sledovat ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }