reklama 11A

Sobotní CSI Linz zahájeno českou hymnou

ikonka

Během sobotního dne 14. dubna startovala již v brzkých ranních hodinách dětská túra, a to v rámci mezinárodních skokových závodů konaných v Linzi. Na parkuru 120 centimetrů při CSICh nenašla přemožitele Valentýna Kuková a areálem zněla česká hymna…
14.04.2018 10:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Valentýna Kuková sedlala v této soutěži koně Spotlight Z a dokončila suverénně nejrychleji připravenou trasu parkuru. Jejich čas činil 64,04 vteřiny a znamenalo to opravdu slušný náskok na zbytek startovního pole. V soutěži 120 centimetrů vysoké si tak dojela tato česká jezdkyně pro první příčku a postarala se o hraní české hymny během sobotního rána.

Další příčky v elitní pěticif pak obsadili polští zástupci. Druhý nejlepší český výkon podala opět Valentýna Kuková, tentokrát v sedle koně Shadow. S ním si na konto připsala 4 trestné body, což stačilo na osmé místo ve výsledkové listině.  S jedním shozením dokončila ještě Petra Pařenicová, která s koněm Calleda získala devátou příčku.

Sobotní start mají za sebou již i junioři. Na ně čekala soutěž 130 centimetrů vysoká, která se při CSIJ jela taktéž na čas. Po bezchybném a rychlém výkonu se z třetí pozice radovala Tereza Svobodová a Britania. Na dekorování ji doprovodila na čtvrtém místě Kateřina Tomanová, které se tento parkur vydařil společně s koněm Chacco Gold.

Bezchybný výkon předvedly ještě Tereza Svobodová se svým druhým koněm Cartagena, což jí přineslo šestou příčku, a také Anna Heldová. Ta si s koněm Cara Mia III dojela pro devátou pozici konečného pořadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE