reklama 11B

Skoková Grand Prix na CHIO v Cáchách pro Watheleta

Jedním ze skokových vrcholů při CHIO v německých Cáchách byla nedělní Rolex Grand Prix. Tato soutěž jedoucí se dne 23. července patří mezi jednu ze čtyř Velkých cen v rámci Grand Slamu. Pro vítězství si po rozeskakování dojel Gregory Wathelet…
23.07.2017 21:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na jezdce čekala opravdu náročná dvoukolová soutěž. Na startu nechyběli jedni z nejlepších jezdců světa a čtyřem účastníkům se podařilo dokončit obě kola bez trestných bodů. Mezi nimi se pak o vítězi rozhodlo v rozeskakování.

Nejlepší čas a navíc bezchybný výkon zajistil vítězství belgickému reprezentantovi Gregory Watheletovi s koněm Coree. V rozeskakování dosáhl na čas 46,60 vteřin, což byla o zhruba vteřinu rychlejší jízda než v podání Luciany Diniz s Fit For Fun 13. Portugalská jezdkyně si tak zajistila místo druhé. Naopak výrazně pomalejší , ale také bezchybný výkon znamenal třetí pozici pro Marca Houtzagera z Nizozemí, který sedlal koně Sterrehof´s Calimero. Po jedné chybě zbyla na Lauru Kraut s koněm Zeremonie čtvrtá pozice.

Velká cena Cách je jednou ze čtyř velkých cen, které se jedou v rámci jezdeckého Grand Slamu. Výhra přinese jezdci velký úspěch, a pokud zvítězí ve třech velkých cenách po sobě, získá také prémii jednoho milionu eur. To se v roce 2015 podařilo Scottu Brashovi. Vedle Velké ceny Cách jde o soutěže ve Spruce Meadows, Ženevě a s´-Hertogenbosh.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE