reklama 11D

První úlohu CDIO v Cáchách ovládli domácí jezdci

Ve čtvrtek 20. července odstartovaly při festivalu CHIO v Cáchách úlohy drezurního Poháru národů CDIO. Jako první se jela Grand Prix, kterou v týmovém i individuálním hodnocení ovládli Němci. Podrobné informace k výsledkům najdete v článku.
20.07.2017 17:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Isabell Werth s Weihegold OLD vyhrála Grand Prix v rámci CDIO Cáchy. Foto: FEI
 
V Cáchách se během bezmála dvou týdnů jezdeckého programu CHIO představuje postupně pět disciplín. Program ve čtvrtek 20. července nabídl první kolo týmového Poháru národů v drezuře. Jela se úloha Grand Prix a nejlépe si v ní vedli domácí reprezentanti. Sestava Dorothee Schneider, Hubertus Schmidt, Sönke Rothenberger a Isabell Werth získali v součtu 236,457 %. Jako nejnižší známka se škrtal výsledek Huberta Schmidta.
 
Na druhém místě jsou jezdci USA, kteří mají o necelých 14 % méně. Třetí příčku drží Dánsko, které za Američany zaostává o 4 %. Družstva čeká druhé kolo v podobě úlohy Grand Prix Special.
 
Soutěž byla vyhodnocená také individuálně. Vítězkou se stala Němka Isabell Werth v sedle svého nejlepšího koně Weihegold OLD, která dostala známku 83,171 %. Druhou příčku získala Laura Graves (USA) a Verdades, třetí skončil domácí Sönke Rothenberger na Cosmo 59.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }