reklama 11B

Třetí příčka na CHIO v Cáchách pro Nesvačila

Skvělý výkon má za sebou český reprezentant ve spřežení, Jiří Nesvačil junior. V rámci pátečního dne 21. července se totiž v německých Cáchách při CHIO prosadil v závodě spřežení do elitní trojky, když zajel výborně se svým čtyřspřežím parkur...
21.07.2017 20:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční den byl pro vozataje ve znamení parkuru. Jiří Nesvačil junior předvedl se svým čtyřspřežím velmi dobrý výkon a v kvalitní konkurenci dosáhl na výborné třetí místo.  Jednalo se o soutěž, kde má každý jezdec limit maximálně tří vteřin a je na něm, které překážky a v jakém pořadí projede. Ty jsou dle obtížnosti ohodnoceny body, a to v rozmezí 10-120 bodů. Za správně projetou překážku pak účastník získá patřičný počet bodů.

Jiří Nesvačil junior obdržel v čase 191,79 vteřin celkem 1790 bod, což ho zařadilo právě na pěkné třetí místo. Druhá pozice mu přitom unikla jen velmi těsně, a to o pouhých deset bodů. Na tento výsledek dosáhl Chester Weber ze Spojených států amerických. Suverénem soutěže byl Christoph Sandmann, který si připsal 1900 bodů a s náskokem na domácí půdě zvítězil.

Výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE