reklama 11D

Severa zvítězil v martinickém dvouhvězdovém ST

Přesunuté závody Mercedes-Benz Spring Cup 2015 v Martinicích se konaly ve dnech 23. – 26. července. V hlavní nedělní soutěži na stupni ST** zvítězil Milan Severa a Beldarlo. Tato dvojice si totiž jako jediná poradila s celým parkurem bezchybně…
27.07.2015 14:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto z Martinic Kateřina Návojová

Přestože se v hlavní soutěži závodů na parkuru 140 centimetrů vysokém mělo konat rozeskakování, pouze jednomu jezdci se podařilo překonat všechny nástrahy parkuru stavitele Romana Hladíka bezchybně. Díky tomu zvítězil Milan SeveraBeldarlo bez bojerozeskakování. Na dalších příčkách tedy rozhodoval čas. Pro druhé místo si dojel Jiří Papoušek s Jenifer. Zároveň jezdec obsadil i třetí příčku, a to s La Charlotte. Se čtyřmi trestnými body se do cíle dostal ještě Jiří Luža a Benito-S na čtvrté příčce a také Barbora VojtkováQuilagem. Ti si zajistili páté místo. Jiří Papoušek byl zároveň nejúspěšnější i v sobotní ST*, kde dokončil bezchybně a nejrychlejisedle koně Bob Saint Clar. V této sobotní nejvyšší soutěži měla elitní pětka složení dále Kateřina Mestenhauserová a Crunch, Veronika Krajníková a Balirina, Milan Severa a Beldarlo a také Barbora Vojtková a Quilago. Dvěma jezdcům se tak podařilo probojovat se do elitní pětkysobotním i nedělním vrcholu se stejným koněm.

Během závodů se však uskutečnilo ještě dalších 19 soutěží. V nedělním finále pro 5-6leté koně nenašla přemožitele Barbora Vojtková a Chakito. Vítězný kůň zároveň obdržel divokou kartu pro nadcházející Martinický šampionát mladých koní, který se v tamějším areálu koná již ve dnech 6. – 9. srpna.

 

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE