reklama 11A

V Martinicích rozdány medaile v družstvech

První sady medailí z mistrovství České republiky ve skocích v Martinicích pro kategorii dětí a juniorů si odváží dětské družstvo ze středních Čech a juniorští Východočeši. Ti zvítězili v sobotu 18. července po dvou kolech v týmové soutěži…
18.07.2015 20:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dětské týmy na stupních vítězů. Foto Lukáš Najman

dětské kategorii se o medaile utkaly tři týmy. Výhodu čtyř členů mělo středočeské družstvo, které sice po prvním dnu nebylo ve vedení, bezchybné druhé kolosobotu je však vyneslo na příčku nejvyšší. Během druhé jízdy chyboval pouze Tomáš KraupnerPomádou, jejich 4 body se však škrtaly. Anna Lani Novak, Sofie Najmanová i Markéta Míková dokončily napodruhé bezchybně. Tým zvítězil celkem s 16 trestnými body, které si připsalpátek.  Pro stříbro si dojelo Karlovarsko (Tereza Michálková, Daniel Pospěch, Michala Modrová) před bronzovým družstvem ze západních Čech (Kristýna Hofmeisterová, Barbora Vlachová, Lucie Rýdlová).

Na juniorské týmy čekal parkur L**. Zde se o medaile museli nejlepší rozeskakovat. Vítězně ze souboje o zlato a stříbro vyšel východočeský tým ve složení Martina Kučerová, Anna Siatková, Jiří Skřivan mladší a Matouš Kořínek. Stříbrné skončilo pouze tříčlenné Karlovarsko, a to Václav Nágr, František Stružinský a Tereza Markusková. Druhé rozeskakování bylo o třetí a čtvrtou příčku. Úspěšnější a tedy na medailové pozici se dostala severní Moravačleny Lenka Dostálová, Tereza Kalužíková, Renata Czyžová a Elizabeth Urbaníková.

individuálních kategoriích se jezdci představili při druhém kole. Do třetí části mistrovské soutěženeděli půjdečistým kontem šest dětíSára Finsterle, Kristýna Hofmeisterová, Anna Lani Novak, Sofie Najmanová, Veronika Špačková a Markéta Míková. Mezi mladšími juniory, kteří pojedouneděli parkur S**, se podařilo osmi účastníkům dokončit dvakrát bez shozeníKateřina Kučerová, Nikol Švihorová, Lenka Heřmanová, Alexandra Hanáčková, Vladimíra Pechanová, Lucie Šrámková, Denisa Menšíková a František Stružinský. O zlato a další cenné kovy se mezi staršími juniory popere především šestice bezchybných – Francesca Kolowrat-Krakowská, Václav Nágr, Petra Gabryšová, Kateřina De Jagerová, Alexander Baraldi a Nina Kaločová.

 

Závodní den začíná v 9 hodin, první mistrovská soutěž je na programu od 11 hodin, a to finálové kolo soutěže dětí. Online přenos přinese EquiTV, sledovat závody můžete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE