reklama 11C

V Martinicích se skáče při Memoriálu Papouška

Desátý ročník Memoriálu Jana Papouška konaný ve dnech 24. – 28. června v Martinicích měl na programu čtvrtečního dne především dvě první kvalifikace do Veidec a Pavo Tour. Na nejvyšším parkuru předvedl nejlepší výkon Marek Klus…
25.06.2015 21:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vítězná dvojice Marek Klus a Quinta 6. Foto Kateřina Návojová

FOTOGALERIE

Marek Klus společněQuintou 1 ujeli zbytku startovního pole v rámci nejvyššího parkuru čtvrtečního dne, dvoufázovém skákání 125/130 centimetrů, které se zároveň jelo jako první kvalifikace Pavo Tour. Elitní patnáctkakaždého dne postupuje do nedělního finále. Stavitel parkurů Marco HesseNěmecka jezdcům připravil náročnější první fázi nejen překážkami, ale také časem. Mnoho dvojic doplatilo na překročení časového limitu, a tím se připravili o účastdruhé fázi. Obě části bezchybně nakonec dokončilo 14 dvojic. Druhý se umístil Přemysl Adam a Camouflage před třetí Alžbětou Vojtkovou s Pinky Pay.

Druhou kvalifikační soutěží byla Veidec Tour na parkuru L* jedoucí se na čas. S trasou si nejlépe poradila Kristýna Hofmeisterová a Ziantus M. Ve čtvrtek nechyběla na programu dne ani soutěž pro pěti- a šestileté koně. Na čekal hendikep 115/125 centimetrů, jedoucí se na čas. Nikdo nestačil Jaroslavu Jindrovi s Kigali, jezdec navíc dovedl do cíle na třetí příčce ještě druhého svěřence Baloudai. Mezi něj se dostal na druhou pozici Petr Koželuh a Speedy Boy.

Závodní den otevírala soutěž Z a ZL. V pátek se bude skákat od otevřené soutěž ZL, která začne v 7:30. Dále bude pokračovat kvalifikace Veidec Tour a Pavo Tour a závodní den zakončí soutěž ST* jedoucí se na čas. Nejvíce dvojic je nahlášeno do soutěže S*, kde se jich na startu sejde více jak sto.

Aktuální informace naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE