reklama 11C

Páteční ST v Martinicích pro Jiřího Papouška

Páteční skokový den v rámci Memoriálu Jana Papouška vyvrcholil soutěží stupně ST* jedoucí se na čas. V podvečer 26. června si pro vítězství dojel Jiří Papoušek a Bob Saint Clar, kteří odsunuli na druhou příčku dlouho vedoucího Marka Kluse…
26.06.2015 21:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítězem pátečního ST se stal Jiří Papoušek. Na snímku s koněm Rotterdam. Foto Kateřina Návojová

 Páteční den byl ve znamení početných startů. Jen do závěrečné soutěže 135 centimetrů vysoké nastoupilo přes 80 dvojic, bezchybně jich však dokončilo pouze jedenáct. O vítězi nebylo pochyb, neboť Jiří Papoušek a Bob Saint Clar si suverénně dojeli pro první příčku. Cílovou čáru totiž proťalináskokem téměř šesti vteřin.  Do doby vedoucí Marek Klus a Carison si nakonec dojeli pro druhou příčku, před třetím Přemyslem Adamemkoněm Cachas.

předešlé soutěži S* jedoucí se jako druhá kvalifikace Pavo Tour se představilo dokonce přes 100 závodníků.  Z tohoto parkuru proto vzešli dva vítězové, jak nařizují pravidla. Zcela nejrychlejší byla Michaela Rodová a Aurena, která se o první příčku podělilaKristýnou Hofmeisterovou a Ziantusem M. Druhou páteční kvalifikací byla Veidec Tour. V dvoufázovém skákání 115/120 centimetrů se nejvíce dařilo Matěji Kotalíkovikoněm Centex.

O úvod závodního dne se postaral parkur do 110 centimetrů hodnocený na limitovaný čas. K němu se nejvíce přiblížila Soňa Stejskalová a Roxana HG. Stejně tak parkur 110 centimetrů vysoký je první sobotní soutěž, která bude otevřenaosm hodin. Dále pokračují poslední kvalifikace Veidec a Pavo Tour a na závěr jezdci odstartujísoutěži stupně ST**, kde je přihlášeno sedmdesát startujících.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu, viz níže. Stránky pořadatele jsou TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE