reklama 11D

Stružinský obhájil v Martinicích titul mistra ČR

František Stružinský v sedle koně Lucky Lifestyle obájil v neděli 19. července titul mistra České republiky mezi mladšími juniory. V Martinicích jako jediný dokončil všechna tři kola čistě a bez rozeskakování získal zlato. Důležitou roli hrál i čas…
19.07.2015 15:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

František Stružinský vybojoval v sedle Lucky Lifestyle zlato na MČR mladších juniorů. Foto: Kateřina Návojová

FOTOGALERIE

Do třetího kola vstupovalo hned osm jezdců s čistým kontem. Udržet se ho však podařilo pouze poslednímu startujícímuFrantišku Stružinskému v sedle koně Lucky Lifestyle. Tento jezdec kategorií ještě dítě potvrdil svoji dobrou formu před mistrovstvím Evropy, kam se v polovině srpna chystá, a po loňském zlatu mezi dětmi si pro stejnou medaili došel i ve starší kategorii.
 
Náročné třetí kolo na parkuru S** dokončily pouze dvě dvojice bez trestných bodů, vedle vítěze ještě Matouš Kořínek a Chique. Tento výkon dostal jezdcena medailovou třetí příčku a po třech kolech měl na kontě 4 trestné body.
 
Lepší byla jen Alexandra Hanáčková a Clann. Ta taktéž dokončila bez chyb na překážkách, nestihla však časový limit a odnesla si tak 1 bod za čas z třetího kola. To je stálo boj v rozeskakování  o zlato. Čtvrtá příčka připadla loňské vítězce Kateřině Kučerové s Anabel van´t Kathof. I ty měly problém s časem a poslední kolo dokončily s 5 trestnými body, což byl i konečný výsledek. Pátá skončila Patricie Brusová a Quisinni před šestou dekorovanou Denisou Menšíkovou s Eliotem 5.
 
Program pokračuje poslední mistrovskou soutěží závodů, kategorií starších juniorů. Ta začne v 15:15. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz níže.
 
Online přenos naladíte ZDE.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE