reklama 11B

Emma Augier de Moussac zajistila českou hymnu

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac se společně s šestiletým Brighton Bay postarala o vítězství v rámci skokových závodů CSIYH ve Valkenswaard. Během pondělního dne 11. července předvedli nejlepší výkon v soutěži určené šestiletým…
11.07.2016 21:07  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Pro šestileté koně bylo připraveno dvoufázové skákání 125/130 centimetrů. V konkurenci téměř 100 koní předvedla ta česká nejlepší výkon. Po bezchybném základním kole absolvovali nejrychleji a hlavně bezchybně druhou fázi, díky čemuž se radovalivítězství a slyšeli tak českou hymnu.

Emma Augier de Moussackoněm Brighton Bay podává letos výborné výkony. Jak sama potvrdila, v letošním roce si Brighton Bay dojel již pro deváté vítězství. V některých případech se sice jednalo o dělené první místo za bezchybný parkur, i tak dvojice podává skvělé a vyrovnané výkony.

Emma Augier de Moussac sedala ještě Divusoutěži pro osmileté koně, na něž čekal parkur 140 centimetrů vysoký. I v tomto případě se jezdkyni podařilo dostat do druhé fáze, tam však jednou chybovaly. Jejich čas by v případě čistého výkonu stačil na elitní desítku. Taktotoho bylo 24. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE