reklama 11C

Šesté místo Pařenicové při CSI Wiener Neustadt

ikonka

České reprezentantce a nejmladší člence české ekipy Petře Pařenicové se vydařil úvodní den 4. října mezinárodních skokových závodů CSI2* v rakouském Wiener Neustadtu. Po bezchybné jízdě si dojela pro pěkné šestí místo s Calledou…
04.10.2018 20:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během čtvrtečního dne se ve Wiener Neustadtu uskutečnily čtyři skokové soutěže. Nejlepší české umístění dne získala Petra Pařenicová s Calledou, a to na parkuru 130 centimetrů vysokém. Soutěž hodnocenou na čas dokončila bezchybně a navíc rychle. Pouze šest jezdců absolvovalo parkur bez trestných bodů a v čase kratším než je 60 vteřin. V soutěži přitom odstartovalo téměř 80 dvojic.

Ve skokové zkoušce 115 centimetrů vysoké jsme měli dvě české jezdkyně na dekorovaných pozicích. Bezchybná jízda v čase 64,50 vteřiny vynesla desáté místo Lindě Hoškové s Elliotem 133. Jen o jednu příčku níže pak dokončila Kateřina Endrysová s Crackem N. Tato dvojice zaostala pouze 0,12 vteřiny za Lindou Hoškovou.

Ve čtvrtek nechyběla na programu ani jedna soutěž pro mladé koně při CSIYH. Po jedné chybě skončila na třinácté pozici Žaneta Pokorná s koněm Hudulma. Jednalo se o soutěž 120/125 centimetrů vysokou.

 

Kompletní výsledky prvního závodního dne naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE