reklama 11A

Sedmička jezdců z Top Ten míří na GCT do Paříže

Sedm jezdců z nejlepší desítky světa bude závodit pod Eiffelovou věží, kde se chystá ve dnech 30. červa – 2. července letošní osmé kolo Global Champions Tour. Chybět nebude ani nový lídr dosavadního bodování a světová šestka Christian Ahlmann…
26.06.2017 21:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tento německý jezdec si do Paříže bere své úspěšné koně, a to včetně Taloubeta Z. Christian Ahlmann bude velmi usilovat o to, aby si udržel vedoucí postavení v žebříčku. Bude však muset čelit velké konkurenci, neboť chybět nebudou Scott Brash, Maikel van der Vleuten, Daniel Deuser či Lorenzo de Luca. Zároveň se představí i Harrie Smolders. Tento Holanďan je v žebříčku aktuálně na druhé pozici a na lídra ztrácí pouze čtyři body.

Zároveň se bude o co nejlepší výkony pokoušet Ital Alberzo Zorzi, který zažívá skvělou sezonu a několikrát v poslední době ukázal, že má aktuálně výbornou formu. Jemu patří po úspěšném Monaku aktuálně třetí pozice.

Závodit na domácí půdě si nenechají ujít ani úspěšní francouzští jezdci, a to včetně olympijského týmu z Ria. Za Francii by měli při pařížském kole nastoupit Simon Delestre, Kevin Staut, Roger-Yves Bost, Philippe Rozier, Pénélope Leprevost, Patrice Delaveau a Julien Epaillard.

Osmé kolo Global Champions Tour tak přinese nejen podívanou z výborného a jedinečného místa, hlavní dominanty Paříže, ale také souboje světových jezdců, včetně zlatého týmu z Ria, olympijských medailistů, světových šampionů a nejlepších jezdců světa.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.

Zdroj: Global Champions Tour




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE