reklama 11D

Abdel Saïd vítěz závěrečné soutěže CSI5* v Monaku

V Monaku se při dalším kole Global Champions Tour bojovalo v jedné soutěži na úrovni CSI5* i v neděli 25. června. Na parkuru 150 centimetrů vysokém se z vítězství radoval egyptský jezdec Abdel Saïd, který sedlal koně Hope van Scherpen Donder…
26.06.2017 10:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tento Egypťan v rozeskakování svým bezchybným a velmi rychlým výkonem porazil i světovou jedničku Kenta Farringtona s koněm Creedance, který tak obsadil druhé místo. Rozdíl na první a druhé příčce by necelá půl vteřina. Pro třetí místo si dojel Francouz Kevin Staut a Ayade de Septon et HDC. Ten ztratil již pouhé desetiny sekundy.

„Jsem z mé klisny Hope nadšený, předvedla fantastický výkon tady v Monaku. Jsou tady samí úspěšní jezdci a já jsem přesto vyhrál, moc mě to těší,“ popsal nadšeně vítěz Abdel Saïd. „Je opravdu výjimečná a zároveň v mnoha ohledech jedinečná. Udělá pro mě co nejvíc,“ doplnil.

Stavitel parkuru Luc Musette připravil další těžký kurz plný mnoha vlnovek, přičemž plně využil celou arénu. Nicméně nakonec sedm dvojic se dostalo do rozeskakování, kde se rozhodlo o vítězi.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Zdroj: Global Champions Tour




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE