reklama 11C

Šest jezdců ze světové TOP10 jede GCT v Monaku

Seriál Longines Global Champions Tour a Global Champions League se chýlí do druhé poloviny. Sedmé kolo se bude konat 23. – 25. června v Monaku. Na soupiskách startujících je šest jmen ze světové desítky. Více čtěte v příspěvku dole.
21.06.2017 12:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: GCT / Stefano Grasso

Sedmé zastavení okruhu GCT a GCL se odehraje v Monaku, a nebudou při něm chybět opět nejlepší jezdci světa. Jednička žebříčku FEI Kent Farrington (USA) je mezi přihlášenými. Ten letos vyhrál Grand Prix Madridu. 
 
V TOP10 jsou také dva němečtí účastníci monackého mítinku Christian Ahlmann a Daniel Deusser. Doplní je Francouzi Simon Delestre a Kevin Staut, dorazí také britská hvězda Scott Brash.
 
Z dalších jezdců zvučných jmen, kteří si nenechali ujít skákání na břehu monackém Monte Carlu jsou Roger-Yves Bost (FRA), Gregory Wathelet (BEL), Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani (QAT), Jerome Guery (BEL), Ben Maher (GBR), John Whitaker (GBR), Max Kuhner (AUT), Lauren Hough (USA), Nicola Philippaerts (BEL), Denis Lynch (IRL) či Eric van der Vlueten (NED).
 
První kolo týmové soutěže GCL je na programu v pátek 23. června, druhé se odehraje o den později. Ve stejný den večer se pojede Grand Prix. Závody pokračují ještě v neděli, kdy se pojede jedna soutěž CSI5*.
 

Web GCT můžete navštívit ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE