reklama 11B

Šamorín hostí při CSIO čtyřdenní skokový maraton

Slovenské jezdecké centrum v areálu x-bionic® sphere v Šamoríně hostí ve dnech 28. – 31. července skokové závody kategorie CSIO. Vedle nich jsou však vypsané i další kategorie, které přilákaly početnou českou ekipu.
26.07.2016 13:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vladimír Tretera a Quentin budou startovat v CSIO Šamorín. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Program parkurových závodů CSIO v Šamoríně začíná ve čtvrtek 28. července. V první den se pojede zahajovací Welcome Stakes a také soutěž Silver a Gold Tour. V pátek je na programu opět Silver Tour a první vrchol závodůPohár národů, který není součástí série Furusiyya Nations Cup. Sobota nabídne v rámci Gold Tour parkur započítávaný do FEI žebříčku Longines Rankings. A do žebříčku se počítá také sobotní Silver Tour. V neděli 31. července přijde druhý vrchol - soutěž Grand Prix.

Na nejvyšší kategorii CSIO3 se chystá pět českých jezdců. Josef Kincl s Cascarem, Vladimír Tretera s Quentinem, Marek Klus s Al Camberem a Lordanou, Jiří Papoušek s Capuou a Dukatem a Zuzana Zelinková, která tři koněCaleriho, Luka´s Ninju a Kleiner Lorda.

Kromě CSIO se na Slovensku pojedou také kategorie CSI2*, CSIYH pro mladé koně a  CSIU25 pro jezdce do 25 let. Během čtyř dní se na několika kolbištích v šamorínském areálu představí desítky českých dvojic.


Webové stránky s výsledky jsou ZDE

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE