reklama 11D

V Šamoríně zněla ve čtvrtek slovenská hymna

Během úvodního závodního dne, čtvrtku 26. května, se z česko-slovenských dvojic dařilo při CSI v Šamoríně více domácím. O hymnu se zasloužil v Bronze Tour Igor Šulek, dále se však dařilo několikrát i Bronislavu Chudybovi či Zuzaně Zelinkové…
26.05.2016 21:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na nejvyšší příčku dosáhl Igor Šulek v Bronze Tour, když na parkuru 130 centimetrů vysokém sedlal svého svěřence Wavo Lampard. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas. Do elitní desítky se dále dostala na deváté pozici Zuzana Zelinková a Cartagena W, Marek Hentšelkoněm Censor nejlepší desítku uzavřel.

Slovenským dvojicím se dařilo i v dalších vyšších soutěžích. Při Danube Cup na parkuru 135 centimetrů si pro druhé místo dojel Radovan Šillo a Oscar des Fontaines, shodně druhý dokončil i Bronislav Chudybanejvyšší soutěži prvního dne – Gold Tour, kde výška překážek dosahovala 145 centimetrů. Bronislav Chudyba zde sedlal koně Angelotti a za vítězem zaostal necelou vteřinu. Dále se Marián Štangel probojovalBadarcem na pátou pozici a nejlepším českým výkonem bylo deváté místo Kamila PapouškaCentisimem.

Na dělené první místo se dostalo mnoho dvojicsoutěži pro mladé koně ve věku 5-6 let. Soutěž 115/125 centimetrů vysoká byla hodnocena pouze na trestné body a na první příčku se probojovalačeských jezdců Zuzana Zelinkovákoňmi Lint a Calira T, dále pak Nikola Bieliková s Capri FZ, Karel Polák se dvě svěřenci Manasquan M Z a Gondeliaz, a také Filip Doležal sedlající Kancellara van de Lentakker.

Kompletní výsledky prvního závodního dne naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže.   




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE