reklama 11A

Do Šamorína na CSIO zamíří desítky českých jezdců

Mezinárodní parkurové závody v Šamoríně lákají k účasti ohromné množství jezdců z České republiky. Pořadatel vypsal ve dnech 28. – 31. července vedle kategorie CSIO také soutěže CSI2* a soutěže pro mladé koně a amatérské jezdce.
21.07.2016 12:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V soutěžích CSIO3* v Šamoríně bude startoval mimo jiné Marek Klus s Lordanou. Foto: Josef Malinovský

Bezmála čtyřicet jezdců figuruje na přihlášce České jezdecké federace na výjezd do slovenského Šamorína. Tam se během posledního červencového víkendu uskuteční závody kategorie CSIO3*. Přímo do soutěží v rámci tohoto mítinku nastoupí pětice Čechů: Josef Kincl, Marek Klus, Jiří Papoušek, Vladimír Tretera a Zuzana Zelinková. Na stájové jedničky sází Josef Kincl, který přiveze Cascara i Vladimír Tretera, jenž bude závodit s Quentinem.
Po dvou koních mají Marek Klus (Lordana a Al Cambero) a Jiří Papoušek (Dukato VTH a Capua). Zuzana Zelinková bude sedlat tři koně: Caleriho, Luka´s Ninju a Kleiner Lorda.

Pořadatel však vypsal také CSI2*, do kterého se nahlásilo neuvěřitelných třicet českých dvojic. Navíc další čeští jezdci se budou prezentovat v CSI pro amatéry a někteří reprezentanti pojedou s mladými koňmi CSIYH.
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE