reklama 11A

Amadeus Horse v Salzburgu zahájen českou hymnou

ikonka

Úspěšný začátek na mezinárodních závodech Amadeus Horse v Salzburgu mají za sebou čeští mladí jezdci. Ve čtvrtek 7. prosince se o českou hymnu postarala Anna Lani Novak, která nenašla přemožitele při CSIJ. Dvě druhá místa získala Sofie Najmanová…
07.12.2017 20:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zatímco jezdci na soutěž při CSI4* teprve čekají, mladší čeští jezdci již sbírali úspěchy.  Skvěle zahájila především Anna Lani Novak, která se zasadila o hraní české hymny na těchto velice prestižních závodech. Suverénně nejrychleji zajela soutěž 120 centimetrů vysokou při CSIJ, a to společně s klisnou Lolla. Nejblíže se této české jezdkyni přiblížila další naše zástupkyně, a to Sofie Najmanová. Ta v této soutěži prezentovala svého koně Pass Away a mohla se radovat z druhé pozice.

Na toto druhé místo pak tato česká juniorka navázala i ve vyšší soutěži 130 centimetrů vysoké, která byla taktéž určena juniorům.  Tentokrát si připsala druhou pozici s Lexusem.

V rámci národních pony závodů se ve Small Tour umístila na pěkné čtvrté pozici Laura Najmanová s Night Beauty T, jen o dvě příčky níže skončil Viktor Skutecký s Marschallem. Tomuto jezdci se dařilo i v těžší pony soutěži při Big Tour, kde s Don Pirem obsadil čtvrtou pozici. Jednalo se o stylovou soutěž, kde česká dvojice získala vysoké hodnocení 8,1 bodů.

O dalším průběhu vás budeme opět informovat. Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: Lukáš Najman




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE