reklama 11B

Reprezentace ČR ve všestrannosti pro rok 2016

Komise všestrannosti vydala v rámci zápisu ČJF také přehled reprezentačních jezdců pro nadcházející sezonu 2016. Reprezentační kádr bude průběžně doplňován i podle aktuálních výsledků. Jedná se o kategorie junior, mladý jezdec a senioři A a B...
07.12.2015 16:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

rámci juniorů byli nominování jezdci Nikola Jindrová, Vendula Rokytová, Inka Saparová a Alžběta Vyštajnová. Početnější seznam mají mladí jezdci, kde figuruje i několik jezdců, pro něž je nadcházející sezona prvnítéto věkové kategorii. Jedná se mimo jiné o účastnice na posledním mistrovství Evropy, kde ještě bojovaly za juniory. Konkrétně jsou se jedná o Šárku Douchovou, Marii Dvořákovou, Barboru Kamírovou, Anežku Lexovou, Elišku Orctovou, Šárku Votavovou a také Antonína Vrtka.

Seniorská kategorie je rozdělena do dvou skupin, a to dle dosažených výsledků. Mezi jezdcekategorii A, kteří splnili kvalifikace pro soutěže CIC3*, patří Jaroslav Hatlakoňmi Fernet af Kreffe a Westwinds El Divo, dále Iva Baďurová s Bounty Amadeus, Lukáš LétalInnocentou, mistr České republiky Robert Pokornýdvojicí svěřenců Rodeo au Heup a Boline, dále Barbora PospíšilováBiba Classy, Miloslav Příhoda mladší s Captain Hero a Petr Veselovskýkoněm Veles.

Senioři kategorie B musí mít splněnou soutěž CIC2* v kvalifikačních limitech + umístění na mistrovství České republiky do pátého místa. Mezi tyto reprezentanty tak patří Radko Heidenreich (Tiksi), Jan Holec (Tasznik), Jiří Maxera (Desire), Petr Myška (Roxana), Eliška Opravilová (Lasing), Petr Vančura (Aston Martin) a Pavel Vaněk (Crazy Love).

Schůzka reprezentace je naplánována na 13. prosince 2015 v restauraci jezdeckého areálu Suchá u Litomyšle. Hlavním cílem je plán reprezentační přípravy a výjezdů. Soustředění reprezentace v drezuře bude probíhat od ledna do března v Kolesech a Nových Zámcích,a  to pod vedením Karolíny Žižkové. Skoky a cros budou jezdci trénovat během dubna.

Zdroj: www.cjf.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE